avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Verificare succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Verificare succesiune

buna ziua

unde pot verifica daca sa facut o succesiune. de pe strabunici incoace. stiu si eu exista un registru national sau ceva de genul.

multumesc
Cel mai recent răspuns: VoL , utilizator 11:49, 20 Februarie 2014
Verificarea o faceti cu ajutorul unui notar public din raza localitatii unde au avut defunctii ultim domiciliu; notarului ii prezentati certificatele de deces ale defunctilor in cauza iar acesta, contra cost, poate face verificarile necesare atat la Camera notarilor cat si la Registrele nationale (INFONOT) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul in care se poate face o ...succesiune mihaiene68 mihaiene68 Dupa un deces ,care este perioada in care se poate deschide o succesiune ?,ce pasi presupune acest lucru ?, (vezi toată discuția)
Succesiune m1ha1g m1ha1g Cum pot afla dacă a fost deschisă succesiunea şi dacă mai are drepturi persoana în cauză. Bunicul său a murit acum 3 ani. Tatăl său a murit acum 7 ... (vezi toată discuția)
Mostenire barbum barbum cum pot verifica daca un certificat de mostenitor este valabil ,am un certificat de mostenitor de la socrul meu care este decedat (vezi toată discuția)