Bu exista prevedere imperativa care sa oblige asociatia de proprietari sa detina cont deschis
Aveti varianta ,pentru a nu pierde 1-2 ore pe luna doar ptr a achita o intretinere. ,sa achitati prin mandat postal cu confirmare de primire
Asociatiile de Locatari, desi au cod fiscal, nu sunt asociatii lucrative, nu obtin profit.
In aceste conditii chiar exista un articolul de lege care sa oblige orice Asociatia sa detina cont la o banca din Romania ?
Plata online imi era la indemana. Asa, prin mandat postal, scutesc timp, dar tot trebuie sa merg la un oficiu postal.
Multumesc.
Spuneti ca sunteti asociatie de proprietari.
Si ca aveati cont bancar. De ce l-ati inchis?
Cum adica faceati plati din cont personal, daca aveati cont bancar?
Povestea dv. este putin confuza.
Daca sunteti persoana juridica, sunteti obligati sa aveti cont in banca.
noi suntem proprietari, persoane fizice, dar nu stam in apartament. Pana anul trecut am platit intretinerea online. Acum din ianuarie banca ne-a anuntat ca Asociatia si-a inchis conturile. Sau contul in care viram banii. Asociatia este persoana juridica si am fi dorit sa stim daca este corect ce a facut. Pentru noi inseamna o alta deplasare, timp pierdut.
deci: exista sau nu exista o prevedere fiscala imperativa care sa oblige persoanele juridice sa aiba cont ? Multumim.