avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare cu 2-4 ore de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare cu 2-4 ore de lucru

Buna ziua, am un baiat care a terminat liceul anul trecut . Pana luna asta inclusiv a beneficiat de somaj . Incepand cu luna martie as dori sa-l aduc la mine la firma , am o firma de distribuitie , masini , soferi etc. As dori ca baiatul meu sa se familiarizeze putin atat cu produsele pe care le comercializam , cu clientii pe care-i avem etc si sa invete tot ce trebuie legat de dfistributie , inclusiv unde sunt clientii - locatiile. Pe mine m-ar interesa daca exista vreo forma legala pein care sa-l angajez la firma fara contract individual de munca cu 8 ore , pentru cel putin cateva luni de zile el practic va invata doar , nu va presta nici o activitate .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:06, 20 Februarie 2014
Nu exista nicio posibilitatea legala de a-l angaja fara c.i.m. cu 8 ore/zi.

In acest sens, ii puteti face un c.i.m. pe durata determinat de o luna , doua luni.iar la sfarsitul perioadei , puteti decide in consecinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru conform cim?! blondyna_81 blondyna_81 Lucrez in cadrul unei societati ce isi desfasoara activitatea conform contractului individual de munca la sediile firmei sau la sediile clientilor, programul ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm - mai multe cim demnitate2 demnitate2 Buna ziua, Am curs Inspector SSM , 80 ore si lucrez ca lucrator desemnat la un anteprenor general. Am multe oferte de la subcontractori. Eu stiu ca am voie ... (vezi toată discuția)
Transfer la un liceu romanesc toadermarina toadermarina buna ziua , Am si eu o intrebare , baiatul meu a terminat clasa a opta la o scoala arabeasca din BUCURESTI, El nu mai vrea sa continua la scoala arabeasca , ... (vezi toată discuția)