avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum scap din birou de credit?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum scap din birou de credit?

am un card de cumparaturi si am restanta cam 3_ 4 luni am avut ceva probleme de sanatate si nu am mai putut plati eu vreau cum pot lua un am credit si daca pot bineinteles daca acum imi achit toata restanta si datoria la banca voi fii pe zero sau voi mai fi ceva timp in biroul de credit?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 14:40, 21 Februarie 2014
In Biroul de Credit informatiile se mentin timp de 4 ani de la data ultimei raportari, iar in Centrala Riscurilor de Credit (fosta Centrala a Riscurior Bancare) timp de 7 ani de la data inscrierii. Raportarea se face lunar, iar daca intarzierile au depasit 30 de zile in mod sigur ati fost raportata. In concluzie sanse mici sa luati credit de la o institutie bancara. Raman ca alternativa institutiile de credit nebancare dar nu recomand sa apelati la ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante achitate, cum actualizez datele la biroul de credit? tusu tusu Buna ziua, am avut trei restante la banci, drept pentru care am fost inregistrat in Biroul de Credit. intre timp, le-am achitat, doua unor societati de ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit cosmyn86 cosmyn86 Buna seara.Acum trei ani am fost raportat la Biroul de credit,in acest timp datoria a fost achitata in urma unei intelegeri cu firma de recuperare.Ma ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp esti scos din evidenta centralei de riscuri bancare zzanetta zzanetta Am avut un credit la BCR in 2005 , dupa o luna de neplata am fost preluat de EOS-KSI ,cat timp figurez la CRB , dupa ce perioada pot fi scos din CRB mai am ... (vezi toată discuția)