Komkao Consulting 
	    	Consultant protectia mediului

Komkao Consulting 
	    	Consultant protectia mediului	    

~ final discuție ~
 tusu	                   

Buna ziua,
am avut trei restante la banci, drept pentru care am fost inregistrat in Biroul de Credit.
intre timp, le-am achitat, doua unor societati de ... (vezi toată discuția)
	                    tusu	                   

Buna ziua,
am avut trei restante la banci, drept pentru care am fost inregistrat in Biroul de Credit.
intre timp, le-am achitat, doua unor societati de ... (vezi toată discuția)

cosmyn86	                   

Buna seara.Acum trei ani am fost raportat la Biroul de credit,in acest timp datoria a fost achitata in urma unei intelegeri cu firma de recuperare.Ma ... (vezi toată discuția)
	                    cosmyn86	                   

Buna seara.Acum trei ani am fost raportat la Biroul de credit,in acest timp datoria a fost achitata in urma unei intelegeri cu firma de recuperare.Ma ... (vezi toată discuția)

zzanetta	                   

Am avut un credit la BCR in 2005  , dupa o luna de neplata  am fost preluat de EOS-KSI ,cat timp figurez la CRB , dupa ce perioada pot fi scos din CRB mai am ... (vezi toată discuția)
	                    zzanetta	                   

Am avut un credit la BCR in 2005  , dupa o luna de neplata  am fost preluat de EOS-KSI ,cat timp figurez la CRB , dupa ce perioada pot fi scos din CRB mai am ... (vezi toată discuția)