avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor !!!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor !!!!!

Am nevoie de ajutor referitor la o succesiune ......
Mai precis tatal doreste sa faca succesiunea dupa mama lui - decedata in urma cu 10 ani si ceva , tatal lui decedand cand avea 11 ani . Nu s-a facut succesiune dupa tatal lui pt ca inca traia strabunica ( mama tatalui fiind nora in casa ) Dupa 1990 , mama tatalui a facut cerere pt pamantul sotului , eliberandu-se un titlu de proprietate defunct sotul ei !!! ???Acum 1 an , tatal meu a dorit sa faca succesiunea la notariat , dar sora lui a refuzat acest lucru - contestand actele eliberate de primarie , ..... Am ajuns in instanta , dar se pare ca dupa decesul bunicilor ( titularii de drept pamant si casa - nu s-a facut niciodata succesiune , desii sau eliberat titluri de proprietate doar pt o parte din mostenitori ) . Ce se poate face ????? tatal meu nu are decat actul de deces al mamei lui , bunica lui l-a declarat pe numele bunicului ( nume de familie ) Bunicul a decedat in 1930 iar bunica in 1978 ......, tatal lui in 1960 iar mama lui 1999!!!!!! :(
prea putin se intelege dinn ceea ce ati scris.
certy este ca trebuie sa apelati la consultatia juridica a unui avocat din orasul dvs.

av.m.vasilescu
trebuie sa apelati la un avocat si pentru a reusi, trebuie sa clarificati toate detaliile problemei...:rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Incurcatura - rog ajutor dienuta dienuta Va rog mult, un sfat pentru urmatoarea speta: -Bunicul meu, decedat in aprilie 1991 -Bunica vitrega, decedata in mai 1991- nu a avut alte rude in afara ... (vezi toată discuția)
Mostenire si titlu de proprietate Luminita Mihaela Luminita Mihaela Buna ziua. In anul 1995, cand s-a facut tiltul de proprietate pt o suprafata de 9 ha, la proprietari a fost trecut strabunicul meu (decedat in 1983)si ca ... (vezi toată discuția)