avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal inselaciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal inselaciune

Buna seara,
Revin cu rugamintea de lamaurire in dosarul de inselaciune,n-am fost citata la termenul de judecata,in schimb am citit pe sitelul portaljust ca s-a trimis cauza judecataorului de camera pleriminara ,va rog sa-mi spuneti ce inseamna asta Mentionez ca fapta a fost in anul 2008.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:09, 21 Februarie 2014
Nu mi s-a adus nimic la cunostinta nici in scris nici in alta forma ,am fost audiata de procuror si a fost trimis dosarul in judecata.Mentionez ca in anul 2008,cand a fost fapta locuiam in acel judet,in anul 2009 m-am mutat in alt judet ,si am anuntat autoritatile in cursul cercetarii penale ,inclusiv citatia de la procuratura am primit-o la locuinta de aici,si am mers pentru audiere in judetul unde a fost fapta .
Multumesc mult pentru interesul acordat de dumneavoastra
Probabil ca nu au avut chef sa va citeze daca stiu noua adresa.
Veti primi citatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere dosar penal beatrice112 beatrice112 Buna ziua , Va rog o lamurire,am un dosar penal pentru inselaciune infaptuita in 2008,cu primul termen de judecat pe fond in data de 19 februarie ... (vezi toată discuția)
Este adevarat sau nu? gypoforu gypoforu am un dosar penal pt alcool si am fost trimis in judecata.probele au fost:0.85,0.75 in sange iar la recalculare mia iesit 0.90.intrebarea mea este:pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie facut denuntul!? Sonji Sonji Daca am la cunostinta o fapta grava, penala care s-a petrecut in alt judet decat cel in care locuiesc eu si doresc sa fac un denunt pentru a aduce la ... (vezi toată discuția)