avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asociat unic intr-un srl cu contract de munca ca si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asociat unic intr-un srl cu contract de munca ca si director general

buna ziua
am si eu o intrebare sunt asociat unic la un srl sunt angajata cu cim pe postul de director general si am un magazin cu haine momentan nu am angajat si lucrez eu in acest magazin ideea este daca cei de la itm se pot lega de faptul ca eu vand in magazin si pe usa am un orar de 9ore. va multumesc
Cel mai recent răspuns: angelica36 , utilizator 10:44, 24 Februarie 2014
Teoretic, da. Practic ar trebui sa dovedeasca intelegere, avand in vedere ca este vorba de aceasi persoana, vanzator si director. In situatia in care veti angaja o vanzatoare tineti cont ca programul afisat sa nu incalce codul muncii ( durata programului zilnic, compensarea orelor suplimentare si din din zilele nelucratoare, etc).
In cazul in care Dvs. sunteti numita administrator al societatii, aceasta problema ar fi rezolvata.
Programul de 9 ore trebuie sa corespunda cu programul de functionare anuntat si inscris in autorizatia de functionare.
Programul de 9 ore/zi nu exista reglementat in Codul Muncii.

Pentru salariaţii angajaţi cu normă întreagă durata normală a timpului de muncă este de 8 ore pe zi şi de 40 de ore pe săptămână.

Repartizarea timpului de muncă în cadrul săptămânii este, de regulă, uniformă, de 8 ore pe zi timp de 5 zile, cu două zile de repaus.

In calitate de administrator aveti si atributii de vanzare a produselor ?

multumesc pt raspuns... eu va mentionam ca am un program de noua ore si sunt doar eu angajata si da stiu ca in codul munci nu sunt reglementate 9 ore tocmai de aceea am pus acesta intrebare daca in calitate de administrator poti sa faci orice in firma ta... nu? :D

********

va multumesc pt raspuns :)


Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor la salariu pentru program inegal de lucru? leonora leonora Buna seara.Ma puteti ajuta cu un articol din Codul Muncii in care se specifica acordarea unui spor la salariu pentru programul inegal de lucru,(in caz ca ... (vezi toată discuția)
Timp inegal si variabil paul1851 paul1851 Buna ziua. Cum ar trebui sa specific in CIM pentru un angajat care lucreaza cu norma intreaga (40 ore pe saptamana), dar sa aiba un program flexibil? Angajatul ... (vezi toată discuția)
Consemn la locul de munca gasco gasco buna seara. angajatorul la care lucrez a stabilit urmatorul program de lucru: intru la 7,30 dimineata ,pana la ... (vezi toată discuția)