Buna ziua am si eu o intrebare.....sunt in ccc pe 2 ani....copilul face 2 ani in data de 30 martie 2014....fiind legea care prevede ca trebuie sa ma intorc la munca mai repede cu 1 luna.....luna aceasta fiind de 28....normal pe data de 1 martie ar trebui sa ma intorc la munca.....pentru ca nu am ajuns la nici o intelegere cu cei de la firma .... trebuie sa imi fac cerere de revenire si demisie......numai problema este ca 1 martie pica sambata......când a trebui atunci sa ma prezint la munca sa imi depun cererile pentru a nu fi probleme?
Va intreb pentru ca cei de la primarie mi-au spus ca in momentul in care copilul face 1 an si 11 luni....a doua zi eu trebe sa incep munca..si de aceea sunt in dubii......ca......normal 1 martie e sambata.......ce cerere sa fac eu sambata........ca normal si pe cererea de reagajare si pe cererea de demisie......trebuie sa trec o data......ce data sa trec.....
aa deci atunci eu pe 27 pot sa fac cererea de revenire.....si cererea de demisie?
Intoarcere din cic
mona_lisa
Buna ziua!
Lucrez la o societate de asigurari in prezent fiind in concediu de crestere a copilului pana la sfarsitul acesteti luni. Daca doresc sa nu ma mai ... (vezi toată discuția)