avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deranj vecin
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deranj vecin

buna seara, ceea ce vreau eu sa expun aici poate parea la prima citire neimportant dar mie mi se pare destul de serios.noi stam la parter la bloc si de cateva luni sau mai bine ani, vin la geam la noi tot felul de indivizi sau minori care fac tot felul de lucruri si ne deranjeaza dar cel mai mult ne afecteaza ca arunca in geam cu pietre intentionat. le-am vorbit ca adult frumos si nu inteleg,ca si copii injura si scuipa. vecina din peretele nostru are un copil de etnie roma luat de la casa de copii si el ii "aduna" pe cei care arunca cu pietre. am vorbit cu ea dar spune ca nu poate face nimic pentru ca si ea se simte amenintata. situatia se inrautateste de la o zi la alta si ne asteptam in orice moment sa ne sparga vreun geam. stiu ca sunt minori dar chiar nu se poate face nimic? trebuie sa fim mereu deranjati si sa plecam cu teama de acasa?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:44, 21 Februarie 2014
Sesizati oficial politia responsabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare liniste publica sandu_valentin sandu_valentin Am o mare problema,la care nu stiu cum sa-i gasesc o rezolvare : stau la bloc intr-un apartament situat la parter. De ceva vreme intamplin probleme cu un grup ... (vezi toată discuția)
Sarme uscat rufe la bloc-prevederi legale nicolae80 nicolae80 Buna ziua, M-am mutat de curand la bloc...mare greseala :). Am gasit niste sarme de rufe prinse de peretele lateral al vecinului, dar care dau exact sub ... (vezi toată discuția)
Probleme cu copilul unui vecin peterlaurentiu peterlaurentiu de ceva vreme am probleme cu un vecin, copilul lui nu imi lasa copilul in pace si il injura se ia de el când ma duc sa vorbesc cu el nu se rezolva nimic,si ... (vezi toată discuția)