avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie EXECUTARE SILITA

am contractat un credit de folosita personala in valoare de 25,000 ron ( fara garantii imobiliare , doar un bilet la ordin , avind girant societatea pe care o detine sotia, to pe baza de bilet la ordin ) in urma cu 4 ani de la banca in baza indemnizatie de revolutionar conf legii nr 341/2004 , credit care era asigurat pt somaj ( deci am platit un comision pt. aceasta facilitate .dupa cum stiti aceasta indemnizatia a fost taiata din 01 ian 2012 , eu neavind nici o alta sursa de venit . cu toate acestea am platit constant pina acum 5-6 luni moment in care nu am mai putut platii ratele . mentionez ca am contracta acest credit in vederea demararii unei afaceri care a fost falimentata de statul roman prin neplata serviciilor prestate ( am avunt un contract pe amposdru ) , nici acum dupa o perioada de peste 3 ani de la data scadentei ( statul imi este dator cu peste 200,000 ron ) . mentionez ca afacerea am deschis-o pe numele sotiei mele ( nu suntem casatoriti cu acte dar avem 2 copii si suntem impreuna de 14 ani ) . acum / ieri am primit o somatie de la un executor jud, bazata pe o hotarire jud, ce incuvinteaza execuratea silita in favoarea unui tert , societate de asigurari , cea care era asiguratorul creditului in caz de somaj . suma este de cca 20,000 ron . mentionez ca eu nu am nici un contract cu societatea sus numita . mentionez ca nu am bunuri mobile sau imobile ce pot fi executate dar doresc sa ma opun prin toate caile legale acestei executari , in conditiile in care o consider nedreapta , statul fiind singurul vinovat pt. situatia creata si anume , suspedarea ( dupa parerea me ilegala ) a indemnizatiei de revolutionar si mult mai important prin neplata sumelor datorate de peste 3 ani .care este calea legala de a suspenda / contesta executarea ( si ce mai avantajoasa financiar , deoarece evident nu am banii prevazuti pt. cautionea de care face vorbire ncpc !!!) . de asemenea , care este legea aplicabila cea de la momentul contractarii imprumutului , sau cea de la momentul inceperi procedurilor de executare silita .????
Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: MRBBK01 , utilizator 08:48, 23 Februarie 2014
Eu nu cred ca la momentul acordarii creditului nu ati semnat si un contract de asigurareDupa parerea mea nu este decit o cale care nu face decit sa lungeasca agonia Contestatia la Executare si totodata solicitati Suspendarea Executarii ptr care va trebui sa platiti cautiune si taxa de timbru stabilita cf.OUG 80
nu am semnat nici un contract de asigurare , daca as fii semnat , trebuia atasat la documentatie ori acolo este doar contractul cu banca !
Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
Si eu am contractat un credit si am fost conditionata de obtinerea acelui credit de incheierea unei asigurari de aceasta s-a ocupat banca Cititi cu atentie contractul cu banca si vedeti daca nu este precizat acesata asigurare in interiorul lui
de precizat este fatul ca se v-a acorda de catre banca un credit cu asigurare de viata si somaj , dar are sunt conditiile acelei asigurari nu este trecut , deci este o caluza abuziva !pai dece am platit in plus pt o asigurare daca exact acum cind sunt practic in somaj , ma executa asiguratorul , cel care a primit cota parte !???? e o aberatie !!!!
Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mostenitori Alexyia Alexyia Buna ziua. Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: In anul 2007 tatal meu a facut un credit de nevoi personale la Banca Romaneasca in valoare de 4500 Ron ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin kordo kordo buna ziua . Am ridicat un imprumut de la o banca in 2006. Totul a mers bine pina in 2010 , an in cre am cazut in insolventa , iar acuma sint an reorganizare , ... (vezi toată discuția)
Poate fi executat un administrator de catre banca daca nu apare in contract la rubrica "garantii"? manuello_ua manuello_ua Este vorba de o firma care a facut un credit ipotecar si a garantat unul dintre asociati , in momentul de fata acel asociat este iesit din firma , in momentul ... (vezi toată discuția)