avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Trebuie sa platesc timbru de mediu ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Trebuie sa platesc timbru de mediu ?

Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: In luma noiembrie 2009, un prieten de-al meu a cumparat din Germania un autoturism marca VOLKSVWAGEN, 1,9 cmc., pe motorina, am fabricatie 2001. A platit de poluare, a inmatriculat-o, apoi, prin instanta, in 2013 si-a recuperat taxa de poluare. Acum vrea sa vanda masina unei alte persoane. As avea 2 intrebari: 1. Acuma daca o vinde, cumparatorul trebuie sa plateasca taxa reprezentand timbru de mediu. Si intrebarea 2: In caz ca trebuie sa plateasca, cam cat ar trebui sa plateasca ?. Multumesc mult daca ma poate ajuta cineva si va doresc toate cele bune :)
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 15:49, 23 Februarie 2014
1. Va plati. 2. Un calculator pt. timbrul de mediu gasiti pe site-ul anaf : [ link extern ]
Multumesc f. mult :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism din 2009 bog-dan bog-dan Buna ziua, Am cumparat in anul 2009 un autoturism Dacia Logan (nou). In prezent as vrea sa il vand si as vrea sa stiu daca persoana care va achizitiona ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu. suma de plata Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma ajute: un prieten a cumparat din Germania un autoturism Audi (M1), fabricat in 1994, inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa la un autoturism cumparat de nou in 2009? victorte victorte Buna ziua, Problema sta in felul urmator: in 2009 am cumparat un autoturism nou, din tara (reprezentanta), Euro IV, care atunci era scutit de taxa. Daca ... (vezi toată discuția)