avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 101 pentru ONG-uri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 101 pentru ONG-uri

buna ziua,
As dori si eu formularul Declaratiei 101 pentru ONG-uri.
Pe internet am gasit aceasta declaratie,insa niciuna pentru ONG-uri.
ONG-urile au data limita de depunere 25 Februarie 2014. Restul,au data limita la 25 Martie 2014.
Stie cineva unde se gaseste acest formular ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 18:31, 23 Februarie 2014
Folositi acelasi formular 101 ca si pentru societatile comerciale numai ca selectati in partea de sus, ong si automat va apare termenul de depunere 25 februarie.
Tocmai asta e problema: Nu este nicaieri inscris ONG.
Poate nu stiu eu sa caut ?
Va rog,daca se poate dati-mi link-ul de unde as putea descarca declaratia 101 pe 2014 pentru ONG - uri.
Va multumesc.
De la casuta "situatii" selectati randul 1 si apoi de la casuta "tipul impozitului pe profit" randul 104
Descarcati soft A de la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2014
george-neagu, moderator
Am reusit.
Va multumesc.
O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atentie! declaratia 101 - termen 26 martie 2012, inclusiv. descarca noile formulare ale declaratiilor 100 si 101. Ioana Constantin Ioana Constantin OG 2/2012, pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală .......... Art. II. - Declaraţia ... (vezi toată discuția)
Termen depunere declaratia 101 irinuka2005 irinuka2005 Buna seara Ma puteti ajuta cu o informatie va rog?La decembrie se mai depune decl 100?Sau depun diresct 101?Pana la ce data se depune 101 si pana cand se ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pentru ong-uri steliandragoi steliandragoi Bun gasit, As dori sa stiu ce declaratii trebuie sa depun ANAF, in numele ONG-ului, si care este termenul limita. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)