avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

Buna ziua,am vb cu cn de pe internet care 'imprumuta' bani fara garantii,mi s'au cerut anumite acte,toate bune si frumoase,dupa ce am terminat de printat si trimis toate actele mi s'a cerut suma de 250 de roni pentru deplasare si totodata pentru siguranta ca nu va bate drumul degeaba.Am acceptat sa trimit aceasta suma dupa o lunga dezbatere si acum nu mai raspunde la telefon si am ramas de la el doar cu chitanta si o poza cu buletinul lui pe care i'am ceruto crezand ca dak vrea sa'mi dea taca va refuza sa trimita poza cu buletinul lui,Cert este ca am intrebat si alti prieteni si mi s'a zis ca chiar dak ma duc la politie nui pot face nimic deoarece el nu m'a obligat cu nimic sa trimit acea suma de bani si am trimis'o in cunostinta de cauza,intrebarea mea este dak mai pot face ceva sami recuper acea suma?Multumesc mult si scuze pentru greselile gramaticale,am scis la nervi.
depinde ce scrie pe chitanta si daca este cu adevarat buletinul sau .
mai conteaza si daca aveti salvate undeva convorbirile.
sunt convins ca nu sunteti singurul inselat in acest fel.
tocmai pentru ca nu cere sume mari crede ca nu i se va face plangere.
puteti incerca.
Depuneti plangere impotriva escrocului, nu-l lasati sa scape asa usor, sigur sunt multi pagubiti in situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocata m'a tras pe sfoara si mi'a pierdut procesul spiridon vasilica spiridon vasilica Buna seara! Am un subiect #-o ... La apelul pe care l\'am facut anul trecut, la procesul de partaj ,avocata mi\'a cerut 60 milioane (vechi) , pe care am ... (vezi toată discuția)
Plata reparare telefon gasit ValiF ValiF Bună ziua / bună seara! De aproximativ o lună şi jumătate mă lovesc de o situaţie tare ciudată în ceea ce priveşte un telefon ce l’am găsit ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda contraventionala pentru apelare falsa la serviciul unic de urgenta danclaudiu2011 danclaudiu2011 Buna seara! Fratele meu s'a imprumutat cu o suma de bani intr'un local pe care il frecventa f des de la o persoana necunoscuta prin intermediul unui prieten ... (vezi toată discuția)