avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum se calculeaza salariul pentru functia publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum se calculeaza salariul pentru functia publica

Buna ziua!
As dori sa stiu ce salariu are un arhitect sef de oras (5500 locuitori). Intentionez sa dau concurs. Am vechime 13 ani ca functionar public in administratia centrala, ultima functie a fost consilier evaluare examinare superior, gradatia 3, clasa de salarizare 70. Conform anexei 1, pct.A.b) pozitia 10 (arhitect sef la nivel de oras), ar fi clasa 70 cu coeficient de ierarhizare 5,5. Dar mai departe nu stiu sa calculez. V-as ramane recunoscatoare daca m-ati ajuta sa aflu cum se calculeaza salariul de baza.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Calcul salariu de baza functie publica de conducere CHERTZ CHERTZ Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: As dori sa stiu cum se calculeaza salariul de baza in situatia in care exista dispozitie de primar ... (vezi toată discuția)
Numar clase salarizare conform legii 284 margaret17 margaret17 sunt functionar public cu o vechime in munca de 19 ani ( primarie oras), 18 ani referent de specialitate, de 1 an inspector de specialitate, cate clase de ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional functionar public ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Anul acesta in luna iunie termin si masteratul in ... (vezi toată discuția)