avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar aflat în camera de consiliu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar aflat în camera de consiliu

Vizitand portalul Judecatoriei sect 6, am descoperit ca maine am sedinta in ceea ce priveste o plangere contraventionala pentru care intimata a depus intampinare iar eu, in calitate de contestator, raspuns la intampinare. Nu am fost citat prin posta sau prin alta forma de citare, iar din cele expuse pe portalul instantei nu pricep mare lucru. Imi poate explica un avocat daca sedinta va avea loc cu usile inchise in lipsa partilor? oricum am sa merg: [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 12:11, 26 Februarie 2014
Înseamnă că a fost vorba despre o simplă eroare, eroare care a a fost rectificată. Toată lumea greșește, cred. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala amenda stationare interzisa favex favex Am facut o plangere contraventionala la judecatoria sect. 1 impotriva politiei locale sect. 1, mi s-a deschis dosar , mi-a aparut pe portalul just.ro, dar fara ... (vezi toată discuția)
Curatela pentru o persoana cu handicap grad i- anulare cerere pentru nemotivare in drept sebyste sebyste Buna ziua, Pentru a primi indemnizatie de la primarie pentru persoanele cu handicap grav(5)I.Sunt nevoit sa obtin de la judecatorie calitatea de curatela!Am ... (vezi toată discuția)
Nu înțeleg soluția instanței rotarescugeorge rotarescugeorge poate sa imi traduca si mie cineva pe intelesul meu solutia acestui proces? va multumesc Nr. unic (nr. format vechi) : Data inregistrarii 06.12.2013 Data ... (vezi toată discuția)