avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare certificat de nastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare certificat de nastere

As dori sa aflu care sunt pasii trecerii unui copil de un an si patru luni pe numele tatalui naturala, pe certificat, in locul tatalui, existand liniuta. Suntem de comun acord, atat mama cat si tatal copilului si ne-ar interesa timpul procedurilor si pretul acestora,
multumim

Alte discuții în legătură

Pot cere un test de partenitate daca sunt trecuta de varsta majoratului? ContSters264057 ContSters264057 Buna ziua! As dori sa stiu daca pot face ceva in situatia mea. Mama mea a fost casatorita, din casatorie a rezultat un copil, sora mea mai mare. Eu am fost ... (vezi toată discuția)
Declarare copil nascut la doua luni dupa divort mihali mihali Buna dimineata, Va rog mult ajutati-ma cu un sfat legat de urmatoarea situatie: Un copil se va naste peste doua luni dupa ce parintii sai au divortat. Tatal ... (vezi toată discuția)
Adoptie minor! nephilim nephilim Eu am o fiica de 5 ani, sunt mama singura, adica fiica mea nu este recunoscuta (are asa zisa \"liniuta\" la numele tatalui). Viitorul meu sot vrea sa o adopte ... (vezi toată discuția)