avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Raspuns intampinare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Raspuns intampinare

Buna seara! In 2010 am vandut o masina, am radiat-o de la Directia Taxe si Impozite Locale, dar din pacate in Romania nu exista legatura intre institutiile Statului, asa ca in consecinta la sfarsitul anului 2013 am primit un proces verbal de constatare a contraventiei pentru rovinieta! Am facut cerere de anulare a contraventiei, am inregistrat-o la Judecatoria competenta! Acum am primit si intampinarea din partea intimatului, la care trebuie sa formulez un raspuns! In intampinare scrie despre contractul de vanzare cumparare este sub semnatura privata si ca nu are efect translativ al dreptului de proprietate, daca nu este inscris intr-un registru special! Mentionez ca am incheiat contractul la o firma autorizata pentru a incheia contracte de vanzare cumparare auto ! Intrebarea mea este daca am vreo sansa sa mi se anuleze procesul verbal ! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 07:57, 26 Februarie 2014
Buna ziua,

Sfatul meu este sa formulati raspuns scris la intampinare si sa-l depuneti la dosarul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intimpinare kyry kyry Buna seara! In 2013 februarie am vandut o masina, am radiat-o de la Directia Taxe si Impozite Locale, dar din pacate in Romania nu exista legatura intre ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta auto vandut raspuns intampinare ruxst ruxst Buna ziua, In 2007 am vandut o masina pe care am radiat-o in acel moment de la fisc, nu si de la politie. In 2011 am primit 7 procese verbale de constatare a ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv cnadnr castigata, cnadnr face apel bobeicacristi bobeicacristi Buna ziua, Am avut o masina pe care am vandut-o, un golf 2, care a trecut prin mai multi proprietari si la un moment dat a fost depistata de o camera de ... (vezi toată discuția)