avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna seara va rog frumos sa imi raspundeti si mie la intrebare de la data de 26.10.2012 pana pe 26.10.2014 sunt in indemnizatie crestere copil, ce lege sa dat privind dreptul tatalui de a intra in concediu crestere copil si care ar fi urmarile daca tatal nu intra. Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2014
katalina282000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:41, 27 Februarie 2014
Daca este mai bine, din punct de vedere financiar, tatal poate renunta la a mai intra in concediu crestere copil (CCC) iar dvs. veti beneficia de CCC cu o luna mai putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului - tata cfilip20 cfilip20 Buna ziua. Din Art. 11 OUG 111/2010 am inteles ca tata are dreptul la o luna de CCC, nu este obligatoriu, dar chiar daca nu isi ia aceasta luna de concediu, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tata claudialexe claudialexe Buna ziua.As dori sa stiu daca tatal mai este obligat sa-si ia luna de concediu crestere copil daca mama se intoarce mai devreme la munca.Si daca da ,puteti ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatie ama112 ama112 va rog frumos am si eu o intrebare la dvs., am nascut in luna decembrie 2012, nu mi se acorda concediu 2 ani pentru ca trebuie sa\'si ia o luna si tatal ... (vezi toată discuția)