avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie la executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie la executare

In luna mai 2010 am obtinut incuviintarea judecatoriei pt executare silita si am executat ANRP.
In luna noiembrie 2013 am constatat ca ANRP a facut contestatie la executare, s-a judecat si s-a respins contestatia dar li s-a dat dreptul de recurs si au depus recurs la Tribunalul Bucuresti.
Fac mentiunea ca nu am fost informat de aceasta contestatie si s-a judecat fara a mi se fi comunicat, intamplator am dat pe portal de acest lucru.
Va rog frumos sa imi spuneti, nu este perimata contestatia la executare? Ce sanse mai are ANRP la recursul de la Tribunalul Bucuresti?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:21, 26 Februarie 2014
Perimata nu poate fi contestatia la executare, ci doar tardiv introdusa. Insa acest fapt se poate constata doar daca stim care anume act de executare a fost contestat si pentru ce motiv.

Va puteti prezenta la tribunal si studia dosarul, ulterior sa angajati sau nu un avocat.

In principiu ar trebui casata sentinta de fond daca nu ati fost citat, dar nu stiu daca va este neaparat favorabila aceasta solutie, avand in vedere ca s-a respins contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingerea excepþiei tardivitãþii Andreas21 Andreas21 Buna seara, Am citit pe portalul Curtii de apel urmatoarea solutie pe scurt: \'\' Admite recursul. Modifică în parte sentinţa, în sensul că respinge ... (vezi toată discuția)
Executare silita amodrogeanu amodrogeanu Am avut o hotarare la judecatorie pe perimare.eos a facut recurs si instanta a admis recursul,adica a schimbat in tot hotararea judec.pe motiv de tardivitate a ... (vezi toată discuția)
Contestatie respinsa ca tardiv introdusa geo-vem geo-vem Rog ajutatima ,mi sa respins o contesatie la executare ca fiind tardiva cu recurs in 15 zile sa fac recurs ce ma sfatuiti ?ma gandesc ca nu cumva sami zica si ... (vezi toată discuția)