myrali	                   

Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns
buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
	                    myrali	                   

Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns
buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)

ContSters292831	                   

Buna ziua am primit si eu o comunicare de la parchetul de pe langa judecatoria sectorului 6 care spune asa:
Va comunicam ca prin ordonantei din 27.02.2013a ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters292831	                   

Buna ziua am primit si eu o comunicare de la parchetul de pe langa judecatoria sectorului 6 care spune asa:
Va comunicam ca prin ordonantei din 27.02.2013a ... (vezi toată discuția)

sarpehot	                   

Mi-a facut cineva plangere la politie pt inselaciune. Am fost am dat declaratie. iar dupa vro 4 luni mia venit acasa COMUNICAREA. in ea scrie exact asa:
1. ... (vezi toată discuția)
	                    sarpehot	                   

Mi-a facut cineva plangere la politie pt inselaciune. Am fost am dat declaratie. iar dupa vro 4 luni mia venit acasa COMUNICAREA. in ea scrie exact asa:
1. ... (vezi toată discuția)