avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestatie Ordonanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestatie Ordonanta

Buna ziua am primit si eu o comunicare de la parchetul de pe langa judecatoria sectorului 6 care spune asa:
Va comunicam ca prin ordonantei din 27.02.2013a acestui parchet sa dispus neanceperea urmariri penale in temeiul disp.art.230 rap.la.art.10 lit.b1 din C.P cu referire la art.18,1 al.3 C.p
In baza art.230 C.p.p pentru fapta sarvarsita vi sa aplicat sanctiunea cu caracter administrativ a amenzi in suma de 700 ron si cheltuieli judiciare 0 ron
Inpotriva ordonantei puteti face plangere la primul procuror al parchetului de pe langa judecatoria sectorului 6 bucuresti in termen de 20 de zile de la data primiri comunicarii.
Sumele respective le veti achita la trezoreria sau administratia financiara de domiciul in contul .....
Intrebarea este cum sa formulez plangerea la parchet as vrea so fac deacasa si so depun dar nu prea stiu cumsa incep si nici cum sa o termin
Contestatia vreau so fac pentru a scapa de amenda
Va multumesc frumos..
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 13:24, 7 Iunie 2013
dupa cum scrie acolo, faceti plangerea in termen de 20 zile si o depuneti la Parchet.

Contestatia trebuie sa sune ceva de genul : Subsemnatul ..... domiocilait in .... CNP .... formulez urmatoarea CONTESTATIE impotriva ordonantei procurorului de neincepere a urmaririi penale, prin care am fost obligat la plata unei amenzi administrative de 700 lei.

In continuare motivati in fapt si in drept de ce considerati ca ordonanta s-a emis in mod eronat (de ex., ca s-a considerat in mod gresit ca ati fi facut o fapta penala dar in fapt nu dvs sunteti vinocat sau considerati ca sanctiunea administrativa este prea mare fata de fapta)
Va multumesc frumos ati fost foarte explicit as putea so scriu la pc contestatia si so trag la xerox sau trebuie neaparat scrisa de mana
scrieti la calculator si semnati nu e problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei ContSters292831 ContSters292831 Buna ziua am primit si eu o comunicare de la parchetul de pe langa judecatoria sectorului 6 care spune asa: Va comunicam ca prin ordonantei din 27.02.2013a ... (vezi toată discuția)
Cerere tip plangere ContSters292831 ContSters292831 Buna ziua am primit si eu o comunicare de la parchetul de pe langa judecatoria sectorului 6 care spune asa: Va comunicam ca prin ordonantei din 27.02.2013a ... (vezi toată discuția)
Art 278 ind.1 c.p.p. si art 2781 c.pr.pen? desirelia75 desirelia75 am depus o plangere la parchet impotriva ordonantei de neancepere a urmaririi penale si dupa 2 luni am primit si rasp prim procurorului,asta dupa ce am depus ... (vezi toată discuția)