gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 AnaKarina 
	    	Utilizator

AnaKarina 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ionut2011	                   

Buna Ziua. Mirabela ma numesc si doresc foarte mult sa ma ajutati cu niste raspunsuri si cu indrumari. Multumesc. Am divortat si am o fetita de aproape 5 ... (vezi toată discuția)
	                    ionut2011	                   

Buna Ziua. Mirabela ma numesc si doresc foarte mult sa ma ajutati cu niste raspunsuri si cu indrumari. Multumesc. Am divortat si am o fetita de aproape 5 ... (vezi toată discuția)

viarelly	                   

cum e modelul de plangere penala pentru neplata pensiei alimentare timp de un an?? si unde o fac?? la politie sau la tribunal?? (vezi toată discuția)
	                    viarelly	                   

cum e modelul de plangere penala pentru neplata pensiei alimentare timp de un an?? si unde o fac?? la politie sau la tribunal?? (vezi toată discuția)

budiulmariabeatrice	                   

Buna seara !
Dupa divortul de acum 10 ani  cei doi copii ai nostri ,acum minorul in varsta de 17 ani respectiv studentul de 20 ani ,  au ramas in custodia ... (vezi toată discuția)
	                    budiulmariabeatrice	                   

Buna seara !
Dupa divortul de acum 10 ani  cei doi copii ai nostri ,acum minorul in varsta de 17 ani respectiv studentul de 20 ani ,  au ramas in custodia ... (vezi toată discuția)