avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Preschimbare buletin din strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Preschimbare buletin din strainatate

Buna ziua. Sunt in ITALIA si in luna iulie imi expira buletinul..problema este ca nu pot sa ma duc in ROMANIA sa il schimb, din cauza locului de munca. Am citit pe situl ambasadei ca poate sa imi schimbe o persoana din tara buletinul cu procura de la ambasada. Intrebarea mea este...eu am domiciliul in judetul Suceava, localitatea Falticeni doar ca as vrea sa imi schimb domiciliul acasa la viitorul meu sot care locuieste in Brasov...as putea face procura pentru tatal sau mama viitorului meu sot in asa fel incat sa imi refaca buletinul la Brasov si in acelasi timp sa imi schimb domiciliul acolo. Va multumesc anticipat pentru raspuns si sper ca voi primi un raspuns de la dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:07, 26 Februarie 2014
"Am citit pe situl ambasadei ca poate sa imi schimbe o persoana din tara buletinul cu procura de la ambasada."

pana aici , totul este in regula .
pe site-ul ambasadei , scrie ca "persoana cu procura " este in masura sa faca si poza ? sau aveti aceeasi fizionomie .....
DanMC a scris:

"Am citit pe situl ambasadei ca poate sa imi schimbe o persoana din tara buletinul cu procura de la ambasada."

pana aici , totul este in regula .
pe site-ul ambasadei , scrie ca "persoana cu procura " este in masura sa faca si poza ? sau aveti aceeasi fizionomie .....

scuze nu m-am exprimat corect........acelei ' persoane cu procura' .......deci ar trebui sa trimit in tara toate documentele necesare preschimbari actului de identitate....poze, CI,etc...vroiam doar sa stiu daca se poate schimba buletinul in aceste conditii
nu se mai poate , persoana care solicita o noua C.I. trebuie sa fie prezenta la intocmirea documentelor , si sa faca si pozele . deasemeni trebuie si o declaratie a proprietarului noului domiciliu ca este dispus sa te ia in spatiu , si trebuie sa ridici personal C.I. cu semnatura de la SPCEP Brasov....deci mai pe scurt , faci o vacanta scurta la vara in Brasov.
@magdaradu
Informatiile de pe site sunt corecte, veti duce poze la consulat pentru procura speciala si apoi o veti trimite in tara impreuna cu celelalte acte de care e nevoie. Cititi acest topic si reveniti cu intrebari, daca mai aveti:
www.avocatnet.ro/content/for...

Interventie moderator
DanMC, aiurite complet raspunsurile dvs.! Utilizatoarea a iesit de pe site cu o solutie gresita la intrebarea pe care a pus-o, va rog sa va abtineti de la a da raspunsuri pe baza de presupuneri.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2014
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin de identitate edyon edyon Am si eu nevoie de o informatie,daca ma poate ajuta cineva.Eu nu mai stau in Romania,am permisul de rezidenta in Germania si sunt in divort,divortul avand loc ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat Crustina Crustina buna seara,am buletnu expirat din decembrie anul trecut,sunt in Italia si as vrea sa plec in alta tara,dar fara sa vin in Romania.Se poate face la ambasada ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut in olanda -ce se face in aceasta situatie??? Denisse Pop Denisse Pop Buna seara!sotul meu locuieste si lucreaza in Olanda,eu momentan sunt in Romania, si-a pierdut buletinul si pasaport nu are.ce poate face in acest caz?isi ... (vezi toată discuția)