avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin pierdut in Olanda -ce se face in aceasta ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin pierdut in Olanda -ce se face in aceasta situatie???

Buna seara!sotul meu locuieste si lucreaza in Olanda,eu momentan sunt in Romania, si-a pierdut buletinul si pasaport nu are.ce poate face in acest caz?isi poate face buletin in olanda cu domiciliul de acolo?sau imi poate face o procura/imputernicire ca sa fac eu buletinul aici,este posibil asa ceva?v
In primul rand trece pe la Politie sa reclame furtul sau pierderea, in al doilea rand poate obtine documente temporare de calatorie de la Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei la Haga.
Stiti cumva ce acte trebuiesc la consulat pt eliberarea titlului de calatorie , daca am pierdut buletinul si nu mai am nici un act la mine ? Se poate circula cu avionul in baza titlului de calatorie ?
Titlul e document de călătorie, deci se poate circula cu avionul,
Permis aveți? Ar fi suficient. Sau o poză, un scan al certificatului de naștere...? Să vă facă cineva de acasă, ca să se vadă CNP-ul.

Pe site-ul consulatului din țara unde sunteți ar trebui să fie informații complete despre eliberarea titlului de călătorie: pozele, eventuala programare etc.
Caut români in Olanda care sama ajute cu sfaturi cum să-mi fac buletin olandez
Va mulțumesc
Sunt persoana cu handicap
+40757595147
Robert magyara
Cu respect
Va multumesc
Pentru asta trebuie sa primiti cetatenia olandeza (naturalizare). De obicei se poate face dupa cinci ani de sedere legala sau dupa trei ani de coabitare cu un partener olandez.

Alte discuții în legătură

Titlul de calatorie popescudarius22 popescudarius22 Saluatere .!! Legat de titlul de calatorie , in cat timp pot face acest document, cate zile ami trebuie ?. Eu inplinesc 18 ani pe data de 22 -06 , iar ... (vezi toată discuția)
Titlu calatorie Vatra VIORICA Vatra VIORICA Daca pot calatori cu avionul din Italia spre Romania , cu Wizz, avind doar titlul de calatorie, buletin expirat. (vezi toată discuția)
Pasaport scazut gabrielag137 gabrielag137 Buna ziua Suntem o familie de romani cu un baietel de 6 ani. In cateva zile plecam din Italia spre Romania. Intrebarea mea este daca putem avea probleme, ... (vezi toată discuția)