avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cererea de chemare în judecatã a fost anulatã. Ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea de chemare în judecatã a fost anulatã. Ce mai pot face?

bunaseara am o intrebare ,am depus la jud o cerere de chemare in judecata unde cer anularea TDP cei de la judecatori au anulat crrerea,ce pot sa fac.
24.02.2014
Ora estimata: 8:30
Complet: CF7
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anuleaza cererea de chemare in judecata formulata de petenta Vancea Elena. Cu cerere de reexaminare in 15 zile de la comunicarea incheierii.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 24.02.2014

Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:56, 1 Martie 2014
Trebuia să ne spuneţi motivul anulării cererii ca să vă spunem dacă are sens să formulaţi cerere de reexaminare sau nu. Instanţa v-a pus în vedere, în scris, să compliniţi lipsurile cererii de chemare în judecată într-un anumit termen. Aţi răspuns solicitărilor instanţei?

Dacă nu există motive pentru a formula cerere de reexaminare şi dacă vă mai aflaţi în termenul de prescripţie (o cerere poate fi introdusă pe rolul instanţei doar într-un anumit termen), puteţi să învestiţi din nou instanţa cu cererea de chemare în judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu înțeleg soluția instanței rotarescugeorge rotarescugeorge poate sa imi traduca si mie cineva pe intelesul meu solutia acestui proces? va multumesc Nr. unic (nr. format vechi) : Data inregistrarii 06.12.2013 Data ... (vezi toată discuția)
Dezinvestire marius s marius s Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul raspus din partea instantei: Complet: C6 CAMERA DE CONSILIU Tip solutie: Încheiere Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal-permis suspendat Dan_91 Dan_91 Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În temeiul art. 200 alin. (3) NCPC, anulează cererea de chemare în judecată formulată de petentul (eu)în ... (vezi toată discuția)