avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dezinvestire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dezinvestire

Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul raspus din partea instantei:
Complet: C6 CAMERA DE CONSILIU
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite sesizarea din oficiu a instanţei. Dispune anularea plângerii contravenţionale formulată de petentul .......... Cu drept de a formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de reexaminare se va depune la Judecătoria ....... Dată în camera de consiliu. Pronunţată în şedinţa publică de la ... octombrie 2014.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) .....10.2014

Multumesc
Cel mai recent răspuns: marius s , utilizator 13:08, 13 Octombrie 2014
Instanta a anulat cererea dvs. contraventionala. Cel mai probabil vi s-a comunicat o adresa prin care trebuia sa remediati lipsurile constatate cu ocazia verificării cererii de chemare în judecată (ex. taxa de timbru, p-v in original). Intrucat nu ati depus la dosarul cauzei cele solicitate de instanta, s-a dispus anularea plangerii. Puteti formula cerere de reexamninare in 15 zile de la data comunicarii incheierii de dezinvestire.
Am primit o instintare acum 2 luni prin care se cerea numele exact si adresa paratului...am fost la judecatorie am depus cele cerute (am si o copie cu nr de inregistrare ) si de atunci nu am mai primit nimic...ce ar trebuii sa scriu in cererea de reexaminare?
Prin cererea de reexaminare solicitati sa revina asupra masurii anularii intrucat aceasta a fost dispusa eronat. Motivati faptul ca v-ati conformat solicitarilor instantei, in termenul acordat, si anexati copie dupa exemplarul dvs. cu nr. de inregistrare.
Multumesc frumos de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de chemare în judecatã a fost anulatã. ce mai pot face? Ionut 81 Ionut 81 bunaseara am o intrebare ,am depus la jud o cerere de chemare in judecata unde cer anularea TDP cei de la judecatori au anulat crrerea,ce pot sa fac. ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere fara drept de circulatie celestin72 celestin72 Vineri 23 05 dupa trecerea barierei din localitatea Dragalina jud Calarasi am fost oprit de un echipaj de la Politia rurala din localitate. motivul nu am ... (vezi toată discuția)
Nu înțeleg soluția instanței rotarescugeorge rotarescugeorge poate sa imi traduca si mie cineva pe intelesul meu solutia acestui proces? va multumesc Nr. unic (nr. format vechi) : Data inregistrarii 06.12.2013 Data ... (vezi toată discuția)