avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum sunt impozitate primele intr-o firma cu specific ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum sunt impozitate primele intr-o firma cu specific IT ?

Sunt programator intr-o firma de IT in care , conform legii , drepturile salariale lunare beneficiaza de impozit pe venit zero .

As vrea sa stiu daca veniturile obtinute prin acordarea unei prime beneficiaza de impozit pe venit zero sau , dimpotriva sunt impozitate cu 16%.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 21:31, 27 Februarie 2014
Primele reprezinta venit salarial, deci nu se impoziteaza la persoanele scutite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingrijire copil - cum se calculeaza suma ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, In legatura cu cei de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4000 lei pt mamici, ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit NeRa88 NeRa88 Buna ziua. Vreau sa va pun niste intrebari si tva rog in masura inc are puteti sa-mi dati un raspuns : Am un certificat de incadrare in grad de handicap la ... (vezi toată discuția)
Plata asigurare de sanatate ca pfa daca esti angajat in acelasi timp la o firma Parvuv Parvuv -Am fost si sunt angajat permanent la firme care au platit si platesc pentru mine asigurarile de sanatate. In aceeasi perioada am realizat venituri (din anul ... (vezi toată discuția)