avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Procent impozit pe venit microintreprinderi
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Procent impozit pe venit microintreprinderi

In anul 2014, impozitul pe venituri pentru microintreprinderi nu este 1.5%?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:52, 28 Februarie 2014
Nu s-a schimbat nimic, tot 3%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma platitoare de impozit pe venit microintreprinderi brook3013 brook3013 Daca o firma a fost platitoare de impozit pe venit microintreprinderi pe primele 3 trimestre ale anului 2014 si la data de 31.12.2014 depaseste cifra de ... (vezi toată discuția)
Impozit 3% pe venit sau 16% pe profit? lixon lixon Buna ziua, Am un SRL infiintat in 2010 platitor atunci de impozit de 16% pe profit. In 2012 activitate firmei a fost suspendata pana in decembrie 2013 cand am ... (vezi toată discuția)
Trecere de la impozitul micro la impozitul pe profit ileananistor ileananistor Buna ziua. Va rog sa-mi comunicati daca o societate (SRL) incadrata la microintreprinderi in anul 2014, platitoare de impozit micro.de 3% din venituri, in ... (vezi toată discuția)