avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calitatea de coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calitatea de coasigurat

Buna ziua,
Doresc ca mama mea sa fie coasigurata la cas.
Daca detine teren in arenda poate fii coasigurata?Terenul este pentru pasunat.
Multumesc ptr raspuns
Cel mai recent răspuns: melania_14 , utilizator 16:24, 3 Martie 2014
Mai nou legea spune ca dvs sa duceti la locul de munca la fiecare 3 luni o adeverinta de la ANAF cum ca mama dvs nu realizeaza venituri. Daca cei de la ANAF nu o au in evidenta cu venituri atunci puteti sa o treceti ca si coasigurat.
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2014
melania_14, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii coasigurat pe asigurarea sotului andreeaghe andreeaghe Buna ziua! Sotul meu a renuntat la medicul de familie si doreste sa se inscrie la un alt medic de familie care sa fie aproape de casa. Intre timp, dorim ca ... (vezi toată discuția)
Probleme coasigurat opsnaj alias829 alias829 Buna ziua! Am si eu o problema. Vreau sa o trec pe sotie ca si coasigurat, eu fiind asigurat la OPSNAJ dar sotia are o firma pe numele ei care nu mai ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)