avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contest sau nu executarea silita ?
Discuție deschisă în Executare silită

Contest sau nu executarea silita ?

Buna ziua ,Am facut o Plingere impotriva unui pv de contraventie in urma cu 3 luni.Acum am primit de la un biru de executori somatie de executare,etc. si incuviintarea la executare data de judecatorie ; scrie ca pot face contestatie la executare in 15 zile.
Daca nu fac contestatia ,avind in vedere ca pina la solutionarea Plingerii executarea se suspenda ,cf legii, ce se poate totusi intimpla ?
Cel mai recent răspuns: aser , utilizator 20:23, 3 Martie 2014
Executarea nu se suspenda.Contestati executare , cerand si suspendarea executarii silite.

OG 2/2001 art 32(3)Plingerea suspenda executarea .Va rog sa-mi spuneti acest art. nu inseamna ca pina la solutionarea Plingerii executarea este automat suspendata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea executarii silite fdanila fdanila Am depus la judecătorie cerere de PLÎNGERE contraventionala împotriva unui pv de contravenție. Această acțiune suspendă automat executarea ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuielilor unui bej geavela geavela Cel care a apelat la un BEJ pentru un titlu executoriu care insa este anulat ulterior trebuie sa plateasca cheltuielile BEJ -lui ?In baza carui art. de lege ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea executării ngogu ngogu În 2012 s-a întocmit un PV de contravenție în baza OG.15/2002, neachitare taxa de drum. Nu dezvolt motivația, faptul este că nu am fost înformat, ... (vezi toată discuția)