avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendarea executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendarea executarii silite

Am depus la judecătorie cerere de PLÎNGERE contraventionala împotriva unui pv de contravenție. Această acțiune suspendă automat executarea silită pîna la judecarea definitivă a plîngerii ? Totuși,după depunerea Plîngerii mele, un executor a cerut incuviințarea executări ,a obținut-o, si cu toate că i-am dat mail cu fotocopia cererii de Plîngere pe care este trecută ștampila Judecătoriei cu nr și data înregistrării mi-a trimis popriri pe conturi ?Termenul de judecată este prevăzut peste 5 luni (după 3 amînări).Ce pot face pt.deblocarea conturilor ?Vă mulțumesc pt.lămuriri
Cel mai recent răspuns: fdanila , utilizator 10:53, 5 Iunie 2014
trebuia sa faceti contestatie la executare
Am facut și contestație la executare ,cerînd anularea dosarulu de executare silită întocmit de executor după 5 luni de la depunerea Plîngerii mele contravenționale la judecătorie . Contestația a fost repinsă si voi face recurs.Ce pot face ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contest sau nu executarea silita ? aser aser Buna ziua ,Am facut o Plingere impotriva unui pv de contraventie in urma cu 3 luni.Acum am primit de la un biru de executori somatie de executare,etc. si ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi Ordu Ordu In urma unui proces s-a hotarit ca am de plata pensie alimentara pt un minor pe utimii 6 ani.Mi sa pus poprire pe conturi pina la achitarea sumei.Calculul ... (vezi toată discuția)
Am și eu niște întrebări, mai ciudate poate: o hotărârea ... Sveti Sveti Am și eu niște întrebări, mai ciudate poate: o hotărârea judecătorească de încuviințare a executării silite nu trebuie să apară pe portal?Nu ... (vezi toată discuția)