HUNYADI a scris:
nu sunt inspector coordonator, nu am nici o legatura cu agentul in cauza, pur si simplu l-am ajutat, intocmind aceasta polita la rugamintea lui
iar semnatura mea este normal sa apara pe polita deoarece eu am completat-o, asa consider eu
Din parcursul discutiei fac o presupunere:cazul in sine este o "facatura" a cuiva din firma, care va cauta
nod in papura
Ce este important:
1.Polita intocmita apartinea gestiunii agentului?
2.Clientul era deja in portofoliul agentului (reinnoire polita) sau s-a pronuntat ca doreste incheierea politei de catre acel agent?(se cunosteau)
3.Exista alte persoana din firma care astfel "a pierdut" acel client si v-a reclamat?
Oricum ar fi, acel art. din ROI nu este aplicabil.Ca inspector semnatura de angajare a firmei da valabilitate firmei.Uneori se si cere supra-semnarea politelor emise de agenti, de catre inspectorii de asigurari.
Singura acuza este cea de intocmire a unei polite "cu comision" in loc s-o faceti personal(fara comision) si asta numai daca ati fost "vanat".(eventual pentru recidiva)
Pozitia agentului in motivarea rugamintii.(lipsa din localitate, lipsa momentana de document, indrumarea clientului catre sediu ,etc) va avea greutate pentru persoanele de decizie (si de buna-credinta!)