avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendarea abuziva a dreptului la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendarea abuziva a dreptului la munca

Buna ziua,

Ma confrunt cu o situatie foarte ciudata. Sunt angajata unei firme de comert si distributie si mi s-a luat orice drept la informatie si comunicare. In postul meu de reprezentant achizitii, folosesc un laptop conectat la un server (cont si parola individuala) si bineinteles un nr de telefon de serviciu.
fFara a avea nici un conflict cu conducerea, mi s-a blocat contul de pe server (email, fisiere de lucru) si mi s-a suspendat nr de telefon de serviciu. Sunt deja 24 de ore de la aceasta actiune si nu mi s-a comunicat nimic.

CE TREBUIE SA FAC?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alina_Maria01 , utilizator 15:38, 4 Martie 2014
In primul rand trebuie sa aflati motivele actiunilor intreprinse de angajator.
Ar trebui sa luati legatura cu organele de conducere.
Puteti sa faceti o adresa prin care sa aduceti la cunostinta societatii ca nu va puteti desfasura activitatea si sa solicitati indicatii.
Pana in momentul primirii vreunui preaviz de concediere dv. sunteti angajata societatii.
Am luat legatura cu organele de conducere dar imi spun ca sunt angajata doar ca sunt probleme tehnice (ceea ce e o minciuna clar dovedita). In rest nu mi se spune absolut nimic. Am facut si adresa prin care mentionez ca nu am acces la informatie si tot nu am nici un raspuns.
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2014
Alina_Maria01, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculatoare kun.ovidiu kun.ovidiu Daca cineva cunoaste datele mele personale inclusiv adresa mail si telefon,poate face de pe calculatorul lui un cont la un site in numele meu,iar eu sa primesc ... (vezi toată discuția)
Accesarea fara drept a corespondentei electronice ContSters227071 ContSters227071 Buna seara.Am o problema cu care ma confrunt in prezent privind violarea de corespondenta.Va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi raspunda. (vezi toată discuția)
Accesul angajatorului la adresa mea de email CristinaoBv CristinaoBv Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat, referitor la urmatoarea problema: de aproximativ 4-5 luni sunt in concediu de risc maternal, asadar nu mai merg ... (vezi toată discuția)