avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probare acte lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probare acte lovire

Pentru probare lovirii unei persoane sunt suficienti doar martori sau obligatoriu si un Certificat Medico-Legal care sa confirme acele leziuni reclamate, chiar fara zile de ingrijiri medicale? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: wiki38 , utilizator 09:45, 9 Martie 2014
Fac o ultima incercare.
1. Daca nu exista Certificat Medico-Legal(a fost desfintat la re-examinare) care sa confirme in vreun fel lovirile sustinute de martori.
2.Daca actul medico-legal consemneaza altceva decat acele loviri sustinute de martori.
Intr-un cuvant marturiile nu trebuiesc OBLIGATORIU confirmate de examenul medical?
Nu exista riscul ca acestia sa fie acuzati de marturie mincinoasa, mai ales ca faptuitorul prezinta si 2 teste poligraf care infirma cele sustinute de martori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, un certificat medico-legal cate zile de ingrijiri ... Acg194 Acg194 Buna ziua, un certificat medico-legal cate zile de ingrijiri trebuie sa aiba pentru a fi fapta penala? De la o banala palma, fara sa afecteze timpan, ochii, ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni bataie RazvanMihaiA RazvanMihaiA Buna seara, M-am batut cu un prieten acesta s-a dus la medico legal si a scos certificat , are 3 copci dar nu este batut rau doar la buza are problemele ... (vezi toată discuția)
Poate emite politia dosar penal pentru lovire fara spitalizare daca exista certificat medico legal care atestă lovirea?? AncaOfelia AncaOfelia Se poate face dosar penal de către poliție în urma unei plângeri si a unui certificat medico-legal care atestă că am echimoze , dar nu am nicio zi de ... (vezi toată discuția)