avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sentinta penala cu suspendare, cum recuperez ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sentinta penala cu suspendare, cum recuperez ?


Cum sa procedez in cazul urmator? O sentinta definitiva condamna pe inculpat cu suspendare si anuleaza un contract.

Sentinta se pune in executare, ceea ce ma intereseaza e latura civila , pt ca am de recuperat niste bani urmare a anularii contractului plus cheltuieli de
judecata si daune morale.
Inculpatul nu are bunuri, nu are salariu, nimic.
Cum sa imi recuperez ceva de la el?
Se poate cere revocarea suspendarii si solicitarea instantei , din partea mea ca parte vatamata, sa il trimita pe individ la puscarie pt ca nu imi plateste suma conform sentintei?
Totodata, cum fac, daca vreau inapoi imobilele ce faceau obiectul contractelor anulate prin sent penala? Macar sa stiu ca nu raman pagubit cu totul.
Multumesc.
daca n-are n-are ... , dar poate executa daca nu isi indeplineste obligatiile civile
Din pacate nu aveti parghii pentru un debitor insolvabil. Daca nu are venituri ori bunuri , nu va plati. Puteti sa-i faceti o notificare de plata apoi formulati o plangere penala impotriva lui pentru nerespectarea hotararii judecatoresti , prin care incercati sa-l constrangeti la plata .
Nu puteti solicita revocarea suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta cu suspendare, inculpat fara bunuri, cum recuperez? alexpetre15 alexpetre15 Cum sa procedez in cazul urmator? O sentinta definitiva condamna pe inculpat cu suspendare si anuleaza un contract. Sentinta se pune in executare, ceea ... (vezi toată discuția)
Sfaturi-revocare suspendare executare a pedepsiei cu inchis. budrom budrom Buna seara, ce pot face in cazul in care sunt victima unui accid. rutier si inculpatul nu a platit nimic, desi a fost obligat si-n latura civila. A fost cond. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am următoarea speță. instanta a obligat pârtul ... foteaic foteaic Bună ziua! Am următoarea speță. Instanta a obligat pârtul să repare prejudiciul cauzat pe cheltuiala sa, în situatia in care pârâtul nu își ... (vezi toată discuția)