avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS dobanzi bancare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS dobanzi bancare

Spuneti-mi, va rog, daca stie cineva, daca sotia (cu venit doar din dobanzi bancare) unei persoane care are venituri din salarii trebuie sa plateasca cass pe veniturile din dobanzi?
Cel mai recent răspuns: vvv85 , utilizator 13:37, 9 Martie 2014
multumesc pt raspunsuri... asta inseamna ca ar trebui sa imi vina de plata prin 2016...of, of

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas pentru dobanda la banca ? cristian p cristian p 1. Daca am avut depozit bancar cu dobanda datorez pe langa impozit pe venit si CAS pentru dobanda respectiva ? 2.Daca am inchiriat masina cu contract de ... (vezi toată discuția)
Impozit cass persoana coasigurata,dar cu depozit bancar la termen! Marox83 Marox83 Buna ziua,am si eu niste nelamuriri,in anul 2010 luna mai am decis sa platesc contributia CASS prin plata directa eu nefiind angajat,am efectuat plata directa ... (vezi toată discuția)
Formularul 630 tudor55 tudor55 Trebuie sa plateasca CASS in Romania o persoana fizica romana angajata in Anglia prin contract permanent ,pe o perioada nelimitata ? Mai concret ,este scutita ... (vezi toată discuția)