avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Buna ziua. Am o rugaminte. Am avut un accident de masina, iar vinovatul este o masina. Eu eram pe bicicleta. din accident nu a rezultat vatamarea nici unei persoane, dar bicicleta a fost avariata. Am fost cu bicicleta la firma de asigurari, iar acolo mi sa spus ca nu imi pot da banii pentru reparare, pentru ca nu am actul care sa dovedeasca ca bicicleta este a mea (eu am primit-o cadou). Ce as putea sa fac ca sa imi pot repara bicicleta?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:40, 6 Martie 2014
Initial incercati solutionare amiabila cu proprietarul auto
Daca nu solutionati,analizati oportunitatea apelarii la mediator,eventual instanta de judecata
Am vorbit cu proprietarul, dar cam stramba din nas, pentru ca bicicleta este o cursiera, si reparatiile sunt scumpe, in jur de 25 milioane

Vroiam sa intreb, oare daca fac o declaratie pe propria raspundere, la notar, cum ca bunul (bicicleta) este a mea, oare ma poate ajuta in continuare la cei de la Astra, in locul actului de proprietate al bicicletei

Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Faceti un act de mana cu cel care v-a facut cadou bicicleta si scrieti ca v-a fost donata, nu este o minciuna.

Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz despãgubire rca pentru bicicletã avariatã în accident doinamonica doinamonica Bună ziua. Acum o săptămână nepotul meu, ciclist împătimit, a fost lovit de o tânără şoferiţă. Nepotul nu are răni doar câteva vânătăi şi o ... (vezi toată discuția)
O rugaminte Pav3 Pav3 domnilor am si eu o rugaminte la dumneavoastra...acum 2 ani si 8 luni am avut un accident in care am lovit 4 masini(care erau parcate) fiind sub influenta ... (vezi toată discuția)
Ce e facut cand presedintele asociatiei de proprietari este aceesi persoana cu proprietarul apartamentului ce reprezinta sursa inundatiei apartamentului altui locatar? Naiya Naiya Buna seara, De mai mult de 3 ani sunt inundata la nivelul tavanului bucatariei intr un loc ce corespunde instalatiei sanitare ce deserveste bideul baii din ... (vezi toată discuția)