avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... omniasig ne fura
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

omniasig ne fura

Am fost la omniasig si am depus doua dosare de dauna,am dus masina la service dupa care am primit acasa la diferenta de o zi k ei vor sa introduca francisa,defapt k au introdus-o deja din data de 20 a acestei luni fara un anunt in prealabil,dar abia aici intervine marea prob:eu am deschis dosarele de dauna pe data de 21 aprilie,pe 22 dimineata am dus masina la service iar pe 22 seara am primit telefon de acasa k am primit un plic de la omniasig cum k ei au introdus francisa.eu ce sa fac acum k nu imi convine sa platesc 600 de euro pe an si acum sa platesc inca 400 de euro k sa imi pot repara masina.eu nu am semnat nimic in legatura cu francisa asta.ma poate ajuta si pe mine cineva??????????
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:15, 8 Iunie 2010
multumesc,dar stiu care este dif dintre franciza si fransiza,numai k ce v-au spus ei despre fransiza este destul de vag,va spun eu care sunt criteriile:la primul dosar de sauna se obliga sa repare masina firma asiguratoare,la al 2-lea trebuie k asiguratul sa participe la dauna cu cu 150 de euro,la al treilea cu 2%din suma asigurata dar nu mai putin de 250 de euro,la al treilea cu 3%dar nu mai putin de 350 euro,la al patrulea cu 4%dar nu mai putin de 450 euro...va spun aceste lucruri exact cum au scris ei in cererea de acceptare a fransizei care au trimis-o p adresa mea,poate vreodata o sa intampinati aceleasi prob pe care le-am intampinat si eu.si ca sfat dak este posibil refuzati fransiza.imi scuzati gresala de scriere intre franciza si fransiza,dar eram disperat si nu mai eram atent la ortografie.multumesc
Daca fransiza nu este cuprinsa in contract,nu sunteti obligat sa acceptati.
Va multumesc si eu pentru sfat.
Conditiile contractuale,asa cum mi-au fost prezentate,sunt bune.:)
@oceanu Am urmarit subiectul si am observat ca folositi mereu termenul :cei de la Omniasig "au spus".Pot sa spuna ce vor ei ,pana in momentul incheierii politei, cand trebuie sa va dea "in scris" conditiile de asigurare cu tipul de fransiza agreat prin semnatura de dv.Nu merge pe vorbe.Cautati in conditiile de asigurare atasate politei, tipul de fransiza pentru care ati platit prima de asigurare.Daca nu au acest document semnat de dv. nu au cum sa inventeze aceasta fransiza, chiar daca va arata abia acum orice fel de tabel legat de marimea primei si fransiza aferenta.mai ales ca in contractele de leasing, prin conventie cu dealer-ul pot fi multe alte variatii pe aceasta tema.
D-na Erdei s-a documentat direct si dati-i crezare.Verificati ce ati sau n-ati semnat odata cu polita.
dar nu s-a pus niciodata problema sa neg ce a spus doamna Erdei,eu am raspuns la mesajul lasat de dumneaei si am spus ce am primit eu da la firma de asigurare casco,care au fost conditiile care mi le-au trimis ei pt fransiza.si eu m-am interest si nu am semnat polita de asig casco cu fransiza,doar k vor sa introduca acum fransiza.eu va multumesc sincer pt ajutor,m-ati ajutat cand aveam nevoie de un sfat de la cineva in masura sa imi rasp.,va multumesc inca odata.
Vedeti in finalul conditiilor de asigurare ca orice modificare se face numai cu acordul partilor si nu poate produce efecte retroactive.Aveti dreptul (si interesul) sa nu semnati.Sunt obligati sa respecte conditiile anterioare.Chiar daca cel care a intocmit polita, a omis o regula deja in vigoare la acea data, el raspunde direct de suportarea consecintelor prin omisiunea facuta.
Ultima modificare: Vineri, 24 Aprilie 2009
nucu$, utilizator

Alte discuții în legătură

Franciza casco adriansera adriansera Buna ziua, zilele trecute am avut un accident cu masina personala in sensul ca un participant la trafic cu un moped nu s-a asigurat la schimbarea directiei de ... (vezi toată discuția)
Leasing- obligatie rca+casco la acelasi asigurator gabiistancu gabiistancu Buna ziua, am achizitionat un autoturism in leasing in 2007. Am incheiat pe o perioada de 5 ani polita CASCO la Omniasig. Anul acesta am primit o ... (vezi toată discuția)
Contract casco modificat??? ContSters179979 ContSters179979 Buna ziua.In 2007 mi-am achizitionat o masina prin rata bancara timp de 4 ani.Bineinteles ca am fost \"obligat\" sa-mi fac CASCO pe aceasta perioada.Cand am ... (vezi toată discuția)