avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

bua ziua,am si eu cateva nelamuriri in Privita acordarii ccc.eu lucrez in maPn,iar sotia este cetatean bulgar si nu lucreaza.in conditiile in care a nascut un coPil Pe 03.03.2014,si nu Poate beneficia de cocediu de lauzie, incePand cu ce data Pot intra eu in ccc?
Cel mai recent răspuns: alexynoa , utilizator 19:55, 6 Martie 2014
nu Pot sa imi activez contul Pentru a va trimite mesaj Pe Privat,daca vreti va las aici adresa de email
Daca doriti puteti sa-mi dati si aici adresa de e-mail.
- OUG 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor o puteti gasi si citi aici:
[ link extern ]

- HG 52/2011 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor OUG nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor o gasiti aici
[ link extern ]
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt acordarea indemnizatiei de crestere a copilului ca salariata si in acelasi timp pfa cristinaungur cristinaungur Buna ziua La inceputul lunii August voi naste primul copil, sunt salariata din 2011 si din septembrie 2014 sunt si PFA. Ca salariata mi-au fost platite ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului delia3 delia3 Tatal beneficiaza de indemnizatie pt. cresterea copilului daca realizeaza venituri din agricultura? mai exact are un pfa si pe baza declaratiei 221 ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal iuliaiulia01 iuliaiulia01 Ce acte trebuie duse angajatorului pentru intrarea in concediul prenatal? (vezi toată discuția)