avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Difera plata energie dintre persoana fizica si ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Difera plata energie dintre persoana fizica si persoana juridica

Locuiesc la casa, unde la partier am spatiu comercial (bar) ,iar sus la etaj locuiesc. Cand am facut contract cu E.O.N Energie , acuma cativa ani in urma eu am prezentat actele care mi s-au cerut , iar pe autorizatia de constructie apare - Construire spatiu comercial si locuinta la etaj - de curand am avut un control unde mi s a cerut o factura si mi a spus ca eu trebuie sa apar ca persoana juridica si ca am de platit o suma de bani de la persoana fizica la persoana juridica. Ce vina am eu daca ei cand le-am predat actele pentru contract nu mi-au facut contractul cum spun ei ca ar trebui sa fie corect pe persoana jurdica, deoarece pe autorizatie scrie destul de clar cum am mentionat mai sus. Astep parerile voastre.
Cel mai recent răspuns: rusulau , utilizator 18:50, 6 Martie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare isu spatiu amenajat în clădiri olivermircea olivermircea Va rog un punct de vedere în situația mea, am închiriat un spațiu într-o clădire p+2 , clădire în care nu sunt înglobate spatii de locuit -mai exact ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru o cladire p+ 2e + mansarda (nelocuibila), in ... Andrei253 Andrei253 Buna ziua, pentru o cladire P+ 2E + mansarda (nelocuibila), in incinta careia functioneaza 2 spatii comerciale (la parter) - restaurant (160 m2) si altul de ... (vezi toată discuția)
Sala fitness parter cladire MarianMmc MarianMmc Locuiesc intr-o cladire cu mai multe apartamente,(P+2+M) iar in momentul cand a fost cumparat apartamentul, la parter spatiul era inchiriat catre mai multe ... (vezi toată discuția)