avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Probleme la fisc pentru contract de drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Probleme la fisc pentru contract de drepturi de autor

Buna ziua,

As dori sa intreb daca stie cineva sa existe in Bucuresti firme care pot fi angajate sa rezolve la Administratiile Financiare diverse probleme legate de datoriile persoanelor fizice. Intreb fiindca eu, pe langa faptul ca nu ma pricep la aceste lucruri, deja incep sa imi pierd rabdarea cu functionarii de la Administratia Financiara. Prefer sa platesc pe cineva sa se ocupe de aceste probleme.
Pe scurt, am primit o decizie de la Adm. fin. a sectorului 5 privind niste datorii la asigurarile sociale de sanatate pentru contractul de drepturi de autor al soțului meu. Ideea este ca eu am platit anul trecut toate datoriile la sanatate dupa luni de tergiversari, am si documente justificative, insa in decizia respectiva apar ca nefiind achitate datorii tocmai din perioada in care eu am achitat (daca nu ar fi la zi datoriile la sanatate, sotul meu nu ar fi asigurat in sistemul medical, or el apare asigurat). Banii i-am platit chiar la sediul Adm. Financiare. Nu inteleg, chiar nu se ocupă nimeni să coreleze datele acolo?
Va multumesc mult
Monica F.
Cel mai recent răspuns: MonicaForneo , utilizator 13:00, 7 Martie 2014
Pe viitor, pastrati toate chitantele si ordinele de plata (pentru viramentele bancare) aferente platilor efectuate catre administratia financiara.

In afara de firmele de contabilitate, nu stiu daca exista prestatori de astfel de servicii.
Multumesc mult pentru raspuns. Am pastrat toate chitantele chiar la recomandarea celor de la Administratie, iar acum tot ei sunt cei care se pare ca nu au introdus acele date in sistem. Acum doream sa ma scutesc de nervi suplimentari, fiindca am ajuns la capatul rabdarii cu ei. Mai ales ca toata lumea e supernervoasă pe acolo de parcă i-as fi obligat eu sa se faca functionari .

Pot sa fac o reclamatie, in cazul in care se dovedeste ca eu am platit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la fisc contract drepturi de autor MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, As dori sa intreb daca stie cineva sa existe in Bucuresti firme care pot fi angajate sa rezolve la Administratiile Financiare diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Datorii asigurari sociale de sanatate la fisc MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, As dori sa intreb daca stie cineva sa existe in Bucuresti firme care pot fi angajate sa rezolve la Administratiile Financiare diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Formularul e 104 (totalizarea perioadelor de asigurare) ContSters218018 ContSters218018 Buna ziua. Va scriu, deoarece am urgent nevoie de ajutorul dvoastra in ceea ce priveste Formularul european e 104 pentru a dovedi la casa de asigurari din ... (vezi toată discuția)