avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sondaje opinie in sat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sondaje opinie in sat

Am realizat niste sondaje de opinie in sat. Aveam la mine o legitimatie care era stampilata de frima si semnata cu numele meu trecut pe ea. Nu avea poza mea, dar aveam buletinul, iar pe ea era trecuta seria si nr C I. Un cetatean ca a spus ca e politist in civil a chemat un echipaj de politie pt faptul ca eu ceream oamenilor numele si nr de tel pt verificarea muncii in teren. Firma verifica daca am fost sau nu la respondenti sunandu-i. Am fost dusa la sectie sa dau o declaratie in care agentul imi dicta sa scriu ca am solicitat numele si nr de tel, dar nu am scris cum dorea el. Am scris ca le solicitam pt chestionarele realizate. problema este ca firma mi-a dat o legitimatie valabila pana pe 6.03 iar eu eram in teren pe 8.03. Au oprit=o si au puso la declaratie. Contract nu am apucat sa semnez cu ei pt ca nu avea unul in acel moment. Ce pot pati? Notbookuul este inca la mine, ei vor sa il inapoiez maine. Ce pot face? Ce pot pati?
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 22:27, 8 Martie 2014
Data viitoare sa aveti documentele puse la punct desi tot acest scandal mi se pare ridicol este cel mai bine sa aveti toate documentele puse la punct,ce nu am inteles dvs ati solicitat de la oameni date personale stil adresa cnp, nr serie CI sau doar numar de telefon si nume,pentru cas e doar asa chiar mi se pare ridicol acele numere putand fi gasiote pana si in o carte de telefoane.
oricum sper ca se va gasii cineva pe forum care sa va dea exact explicatiile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins cu canabis paulica1 paulica1 Buna ziua. In cursul serii de ieri, am fost prins cu o cantitate de sub jumatate de gram, care se afla in portofel, de catre politia antidrog care era sub ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice primite noaptea cu private no dunguta dunguta Am mai intrebat despre acest lucru prin 2008 , am primit diverse sfaturi , intre timp apelurile au incetat dupa ce intr-o noapte persoana \" terorista \" a ... (vezi toată discuția)
Bataie de joc alina_25 alina_25 trebuie sa ma duc sa reinoinesc carte identitate si nu e destul ca este cozi imense pe care trebuie sa le fac deoarece casa este pe numele parintilor ... (vezi toată discuția)