avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Aplicatie SRL-D
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Aplicatie SRL-D

Buna ziua,
Referitor la Programul SRL-D, Conditia de varsta sub 35 ani, se refera la faptul ca aplicantul trebuie sa aiba sub 35 de ani la data infiintarii firmei, sau la data Aplicarii pentru ajutorul de stat ?
E posibil sa infiintez firma anul acesta si sa aplic pentru finantare anul viitor ?
Care e perioada maxima dupa aprobarea finantarii pina la care sunt obligat sa incep derularea proiectului ?
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:38, 10 Martie 2014
SRL-D poate fi infiintat daca la data depunerii actelor la ONRC nu ati implinit varsta de 35 de ani conform art. 2 alin 1 lit a) din OUG 6 din 2011
[ link extern ]
Perioada de implementare este de 12 luni de la momentul semnarii contractului de finantare.
In planul de afaceri dvs trebuie sa planificati activitatile pe care le veti derula, iar in periuoada de implementare trebuie sa le respectati.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru tineri shana_bts shana_bts stiam ca incepand de luna aceasta tinerii pana in 35 de ani puteau sa acceseze fonduri nerambursabile pana la 10 000 euro. are cineva noutati? si imi poate ... (vezi toată discuția)
Proiecte europene - fonduri nerambursabile pentru tinerii care au varsta sub 35 de ani jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua As dori sa stiu si eu cum se procedeaza ptr a porni o afacere cu bani europeni ( tinerii sub 35 de ani pot accesa fonduri europene nerambursabile) ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru deschiderea unei firme de consultanta zzanetta zzanetta Doresc sa infiintez o firma de consultanta pentru proiecte europene , management in afaceri , infiintari de firme si as vrea sa stiu daca pot accesa ceva ... (vezi toată discuția)