avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare drepturi succesorale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare drepturi succesorale

Buna ziua !

As dori sa stiu daca in urma vanzarii drepturilor succesorale , am pierdut si dreptul de suita ( in legea legea 285 / 2004 scrie ca acest drept nu poate face obiectul vreunei renuntari sau instrainari )

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 23:56, 20 Martie 2014
Dreptul de suita este un drept personal care moare odata cu autorul. Asadar, nu ati avut niciodata acest drept si, de vreme ce nu l-=ati avut, nici nu l-ati vandut vreodata, asadar - vestea cea buna! - neavandu-l vreodata n-aveati cum sa-l pierdeti.
Dreptul de suita se transmite mostenitorilor
irayysa a scris:

Dreptul de suita se transmite mostenitorilor


Aha. Il stiti pe Cocosila? Da, da, acela din "Morometii"! Da, da, acela care zicea: "D'aia, ba, ca sunteti prosti! Intreb si eu, cum intreba el: Pe ce te bazezi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare drepturi succesorale - drept de suita irayysa irayysa Buna seara ! As dori sa stiu daca in urma vanzarii drepturilor succesorale , am pierdut si dreptul de suita ( in legea legea 285 / 2004 scrie ca acest ... (vezi toată discuția)
Plata concedu medical diagnostic tbc (contract de munca si drepturi de autor) AdelinaLaura AdelinaLaura Buna ziua, De curand am fost diagnostica cu TBC pulmonar. Voi urma o perioada de tratament spitalizat si ambulatoriu, in totalul a 6 luni ... (vezi toată discuția)
Incalcarea drepturilor de autor? Ades Ades Buna ziua! Am lucrat ca jurnalist pentru un cotidian (contract de munca), articolele semnate de mine au aparut ca atare, la vremea respectiva (noiembrie ... (vezi toată discuția)