avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... copie hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

copie hotarare judecatoreasca

cum pot obtine o copie dupa o hotarare judecatoreasca in care sunt parte interesata fara a fi fost parte in proces- decat ca martor (pentru restante salariale)? Trebuie sa i-o cer judecatoarei sau de la registratura/arhiva? Am inteles ca nu am nicio sansa sa o investesc eu cu formula executorie, dar pot macar sa o legalizez?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 11:29, 26 Aprilie 2009
ma voi duce maine sa vad dosarul si voi stii mai multe; in instanta,cand am fost chemata ca martor, judecatoarea m-a intrebat si despre cuantumul restantei salariale. In litigiul de munca pot sa chem persoana fizica X, ca unic reprezentant legal al societatii sau plangerea o fac pe societate?
Ultima modificare: Duminică, 26 Aprilie 2009
nitmar, utilizator
In instanta , pentru recuperarea drepturilor salariati chemati societatea "...X..." prin reprezentant, administrator ...Y

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare hotarare judecatoreasca nitmar nitmar Pe scurt: am facut plangere la itm pentru restante salariale, itm a aplicat societatii amenda si i-a obligat la plata restantelor, patronul a contestat in ... (vezi toată discuția)
Am hotarare judecatoreasca - ce urmeaza ? codrina.ama codrina.ama Buna seara ! Am primit hotararea judecatoreasca urmare chemarii in judecata a angajatorului pentru plata drepturi salariale restante - mi s-a dat castig de ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca, proces castagat la curtea de apel iulianmihu69 iulianmihu69 Buna ziua In data de 8.12.2014 am castigat procesului de litigiu de munca, apelul fiind respins ca nefondat, hotararea este definitiva. In urma precesului ... (vezi toată discuția)