avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna spuneti-mi daca voi fii afectata intr-un fel la salar sau daca va fii probleme.Am concediu medical de ieri 10 martie 2014 pana in 21 martie 2014.Data de 21 va pica intr-o vineri.De luni imi voi lua alt medical cu alt cod de diagnostic.Are ceva ca va fii pauza aceasta de 2 zile de sambata si duminica?tin sa mentionez ca sambata si duminica la noi nu se lucreaza.multumesc astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:06, 11 Martie 2014
Nu e nici o problema, decat ca va fi un concediu medical initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in weekend agentuoo7 agentuoo7 Buna ziua, ma numesc Vlad Nicolae. Lucrez intr-o companie multi-nationala care-si desfasoara activitatea 7 din 7. De curand am avut un concediu medical 3 ... (vezi toată discuția)
Lntrerupere o zi concediu medical danielitastefania danielitastefania Buna ziua!As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema!Eu sunt in concediu medical incadrat pentru risc de sarcina pana la data de 28 februarie ... (vezi toată discuția)
Zile co neacordate corespunzator? IoanaGh IoanaGh Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu acordarea de cateva zile de concediu de catre compania la care lucrez. Programul dupa care lucrez momentan este ... (vezi toată discuția)