avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Anulare contract firma Italia
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Anulare contract firma Italia

Societatea a incheiat un contract cu o societate din Italia pentru prestari servicii. Administratorul a inchiriat un apartament in Italia, a achizitionat scule necesare lucrarii iar cu o zi inainte de plecare l-au sunat sa-i spuna ca se amana cu 3 luni lucrarea si ca-i va plati despagubiri pentru cheltuielile efectuate.Cum se intocmeste factura de despagubiri. Ce trebuie mentionat pe factura?. Se declara in 390. Va multumesc pt ajutor!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:30, 19 Martie 2014
Prestari servicii intracomunitare. Se declara in 390
Despagubiri cf contract suna ok sa fie pe factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii inchiriere tampau gabriela tampau gabriela O soc.comerciala din Romania , platitoare de TVA , are un soatiu inchiriat in Germania . Firma din Germania , platitoare de TVA , emite factura pentru chirie ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 ga-ga ga-ga buna! ce ma sfatuiti sa fac? am o firma care presteza servicii de ipsoserie in franta-in decembrie s-a facut prima factura pt benef din Franta - locul ... (vezi toată discuția)
Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)