avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare nerambursabila pentru case ecologice
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare nerambursabila pentru case ecologice

Pentru case ecologice se acorda finantare nerambursabila?Care sunt conditiile si procedura?In romania,in 2014,se poate sa construiesti o casa ecologica cu fonduri europene nerambursabile?In cat timp?
Din cate cunosc, nu exista fonduri pentru o astfel de activitate.Urmariti programele 2014-2020 sa vedeti daca va incadrati pe undeva.
Am intalnit multe cazuri in care oamenii cred ca daca adauga particula "ecologic" la ideea lor, cumva ar putea beneficia de un cadou, in conditiile in care cei carora, aparent, nu le-a venit ideea cu ecologic raman pe dinafara. Este o parere eronata.
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
Grigoroiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare sere si solarii cristian A. cristian A. Buna seara !! detin un teren in alt judet (la 25 km de orasul unde locuiesc) si as dori sa stiu daca pot beneficia de finantare pentru a construi o sera de ... (vezi toată discuția)
fonduri modernizare gradinita FELYSS FELYSS Buna seara! Pot primi fonduri nerambursabile pentru modernizarea unei gradinite particulare din mediul urban sau pentru pregatirea personalului didactic?Va ... (vezi toată discuția)
Lnformatii fonduri nerambursabile selectare deseuri m81 m81 Buna ziua,ma numesc monica si as dori daca se poate ,sa aflu mai multe despre fondurile nerembursabile EU.Momentan locuiesc in strainatate ,si as dori sa ... (vezi toată discuția)