avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract amanet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract amanet

buna ziua,vreau ,sa ma lamureasca,si pe mine,cineva. In 2012 intre mine si o casa de amanet,a intervenit un contract,prin care,mi se imprumuta,o suma de bani,cu dobanda de 0,3%.Contractul a curs,in continuare.Azi,cand am fost,sa-mi platesc,prelungirea contractului,mi s-a cerut buletinul,cu motivatia ca,dobanda s-a marit,si trebuie facut,alt contract.Intrebarea mea legitima este: au voie,sa modifice,un contract,incheiat acum 2 ani? Daca nu sunt,de acord,ce sanctiuni survin?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:16, 13 Martie 2014
Raspunsurile la toate intrebarile dvs. se afla in clauzele contractului semnat acum 2 ani, trebuie citit contractul la care v-ati angajat acum 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea ratei la banca 01dorina 01dorina Am cumparat in 2008 o casa , cu imprumut bancar ,rata stabilindu-se la un nivel pe care-l puteam platii,dar acum banca a marit rata ca ne-a adus in stadiu ca ... (vezi toată discuția)
Rugaminte- imposibilitate plata credit malina_alina33 malina_alina33 Buna seara, Am o rugaminte adresata celor care sunt in cunostinta de cauza. Am contactat acum 5 ani un imprumut de nevoi personale, cu termen de rambursare ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba un contract pe numele meu? carmen silva carmen silva Buna ziua, As vrea sa gasesc o motivatie prin care sa trec un contract de inchiriere pe numele meu. Contractul este incheiat de catre tatal meu care a ... (vezi toată discuția)