avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abuz fizic si psihic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abuz fizic si psihic

Buna ziua,asi dori un sfat legal si care sa ma scape de pericolul de a mai fi terorizata si maltratat atat fizic cat si psihic de concubinul meu cu care am un copil de 5 ani. Nu mai raman in casa cand il vad cu sticla pt ca m-am perfectionat in atletism dar asta nu e o rezolvare. Discutiile de genul ” cred ca e mai bine sa ne despartim! ” sunt aprobate pana la achizitionarea unei sticle dupa care se lasa cu scandal ,plesnit si viol. E fost interlop si mi-e frica de el. Am depusa o plangere pe care ulterior am retras-o,imi pare rau ca am facut-o si ca nu am avut puterea sa merg mai departe. Ce pot sa fac acum ,legal atat in legatura cu el cat si cu copilul pe care asi vrea sa il scot din tara deoarece e bolnav si asi vrea sa il tin sub observatie in germania. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: alexa_sidorencu , utilizator 08:42, 14 Martie 2014
Incercati in primul rand sa obtineti un ordin de restrictie,presupun ca aveti o prietena care sa va stie situatia si care sa vina ca martor pt dvs,adunati cat mai multe probe sa dovediti ca este un om periculos,dc aveti un certificat medico-legal ar fi perfect si in maxim o luna jum obtineti ordinul.
Casa in care stati,a cui este?
Ca sa scoateti copilul din tara va trebuie acordul lui sau hot jud care sa suplineasca consimtamantul tatalui,e cale lunga dc nu va da semnatura,dar trebuie sa luati lucrurile pe rand,ordinul de restrictie e pe primul loc asa cum ati descris situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces custodie georgi2006 georgi2006 Buna seara. Numele meu este Georgiana si sunt din Bucuresti. Sunt casatorita in Romania cu un cetatean turc cu care am un copil in varsta de 7 ani nascut in ... (vezi toată discuția)
Va rog, ajutati-ma cu un sfat lavscr lavscr Am si eu o problema... Bunica mea (mama, mamei mele) locuieste la tara. Bunicul meu (tatal, mamei mele) a decedat in urma cu 6 ani. Mama mea mai are inca trei ... (vezi toată discuția)
Cum pot impiedica apropierea unei persoane de copilul meu florinmantescu florinmantescu Buna seara, Eu si sotia avem un copilas de 8 luni. Din cand in cand vine la noi soacra mea si sta cateva luni bune. Teoretic zice ca vine sa ne ajute, dar ... (vezi toată discuția)